EN DIRECTE

EN DIRECTE

Rolf & Flor al Cercle Polar és un espectacle acústic per a tota la família en què The Pinker Tones narren el conte, canten les cançons del nou àlbum i repassen els millors moments de l’espectacle anterior amb temes com “Ukelele”, “Gelat”, o “Em dic Rolf”.
El trio format per Mister Furia (veu, harmònica, melòdica, kazoo i ukelele), Professor Manso (percussió, glockenspiel i veu) i Dj Niño (guitarra i veu), ja ha tingut una molt bona acollida presentant el primer volum de Rolf & Flor a festivals, teatres i llibreries. Els avalen els èxits de públic en escenaris tan diversos com Animac, SónarKids, Strenes, Acustiqueta, DeProp, Minimúsica o LAMC (NYC).
En alguns d’ells han actuat acompanyats d’Albert Pla, fent de narrador, o de Miguel Gallardo, il·lustrant en directe.

minimusica
 

CONTRACTACIÓ

Contractació Catalunya:

nuria@vesc.cat

bags

Contractació resta d’Espanya:

nuria@sones.es

bags

 

¿COM NEIX EL PROJECTE?

Portada-R&F-capcelera3El llibre-disc ROLF & FLOR neix del nou gran repte vital de Professor Manso i Mr Fúria: la paternitat. Quan tots dos, primer Fúria i després Manso, portaven ja un temps exercint de pares, van començar a adonar-se que els costava molt trobar bona música infantil.
I després de donar-hi moltes voltes van començar a treballar en algunes cançons que van acabar donant forma a la història de ROLF & FLOR.
 

ROLF & FLOR EN EL CÍRCULO POLAR ÉS UN ESPECTACLE
DIVERTIT, PARTICIPATIU Y EDUCATIU.

en-directo-imatge-3

Divertit:
The Pinker Tones han comptat amb l’ajuda de l’actriu i directora teatral Sandra Monclús, que els ha assessorat en la direcció escènica. Interpreten diversos personatges del conte, com Mario el gelater o l’àvia d’en Rolf, que es van caracteritzant a mesura que avança l’espectacle.
 
Participatiu:
Tant els nens com els seus pares són convidats a col·laborar al llarg del concert, no només cantant, sinó també pujant a l’escenari per fer diverses “accions”.
 
Educatiu:
L’espectacle és trilingüe, amb la narració i algunes de les cançons en català, i les altres en castellà i anglès. A més a més, conté valors com la celebració de la diferència, la tolerància o el respecte als altres i a la natura.
 
 
 

LA CANCIÓN DE MARIO


 

THE PINKER TONES & MIGUEL GALLARDO

Miguel Gallardo és l’il·lustrador de Les Aventures de Rolf & Flor. Es tracta d’un dels mestres indiscutibles de la il·lustració barcelonina des dels anys 80. Una personalitat d’una curiositat il·limitada i una constant voluntat d’evolució l’han dut de dibuixar Makoki a il·lustrar els articles de Quim Monzó a La Vanguardia. En els últims anys, ha publicat diversos llibres infantils i juvenils, així com la novel·la gràfica i la pel·lícula documental Maria y yo sobre l’autisme, o bé l’animació a Acadèmia d’especialistes.
En auditoris o recintes tancats, hi ha la possibilitat de convidar a Miguel Gallardo perquè dibuixi la història en directe, sobre transparències, utilitzant una càmera o un retroprojector d’opacs, mentre TPT narren i canten la història.

gallardo-+-tpt